Gergi Tavan Fiyatları İstanbul

Gergi Tavan Modelleri 2017 modeller arasında aşağıda sizlere birkaç örnekle açıklayacağımız gibi maliyeti çok fazla olmayan bu tip dekoratif modeller arasında klasmanda en iyi ve en çok tercih edilen modeller arasında büyük kare salonlar için gökyüzü gergi tavan modelleri , çiçekli gergi tavan modelleri , manzara gergi tavan modelleri , şehir gergi tavan modelleri yer almaktadır. Ayrıca gergi tavan yapıldıktan sonra şu anda moda olarak en çok tercih edilen gergi tavan modeli ise spot ışıklı ve rgb led ‘li gergi tavan modelleridir. RGB Led Tavan‘larda elektrikçi arkadaşlarımız sizlere tamamen özel bir sistem yapmakta kumanda’dan tuşu her değiştirdiğinizde tavanınızdaki renk değişmekte ve zevkinize göre hergün farklı bir renk açabilmekte dekoratif bir alternatif ile buluşmaktasınız. Gergi Tavan Fiyatları çok fazla maliyetli bir dekroasyon tipi değildir.
Gergi Tavan Modelleri arasında gökyüzü gergi tavan modeli şu anda en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Aşağıda Resimde örnek’de belirttiğimiz gibi gökyüzü tavan üzerine led ile farklı bir aydınlatma sistemi’de eklenebilmektedir.
Gergi Tavan Fiyatları ortalama 5-6 bin civarı olmaktadır. Fiyatlar Tavan‘a alçıpan üstüne duvar kağıdı vs isteyip istememenize göre farklı fiyatlar olmaktadır. Çünkü işin içine duvar kağıdı girdiğinde yapılan işe göre çalışan ustanın yövmiyesi ve ek maliyet malzeme parası, yapıştırıcısı vs girmektedir. Çok şık dekoratif ortalama 7-8 yıldan fazla kağıt ömrü olan bu modeller arasında gerçekten en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz.

Gergi Tavan Modelleri







Özellikle küçük salonu olan arkadaşlar için gergi tavan modeli malesef olmamakta ve basık göstermektedir bu şekilde evi olan arkadaşlar ise üzülmesin onlara’da ışık bandı ve spot ayrıca loş bir rgb led ile gergi tavan olmadan bir ışık bandı dönülerek 4-5 bin liralık bir masraf ile çok şık dekoratif bir görünüm elde edilebilir. Dekorasyon işi gerçekten uzmanlık isteyen bir iştir ve ekip işidir birkaç kişi ile yapılacak bir iş değildir. Duvar boyamaya yada alçı çekmeye benzemez 3mm lik bir hata duvarın bir ucundan diğer bir ucuna gidene kadar 3-4 cm kaymaya neden olur ve tüm yaptırdığınız işi rezil eder gergi tavan yapılmadan önce analiz yapılır duvarınızın yamuk olup olmadığı test edilmelidir. Eğer tavanınızda yamukluk var ise gergi tavan ‘da birkaç cm kayıklık olabilmektedir. Bu yüzden bu tür işler gerçekten uzmanlık isteyen ve tecrübe isteyen sistemlerdir.

UCUZ MALİYETLİ GERGİ TAVAN MODELLERİ 

Ucuz Maliyetli Gergi tavan olmadan sadece ışık bandı ile yapılmış işler arasında daha bugün düğün hediyesi olarak bir dostumuza yaptığımız bir işi örnek vermek isterim. Sadece Işık Bandı , Deri Döşeme Tavan modelleri olarak yaptığımız basit bir işçiliği örnek vermek isterim
Resimleri aşağıda paylaşıyoruz

Gergi Tavan Fiyatları 2019
Ortalama 5-6 bin civarı tutan gergi tavansız ışık bandı modeli

Işık Bandı Gergi Tavansız


Duyar Asmatavan olarak sizlere ankara’nın tüm bölgelerinde servis imkanı sağlamaktayız. Alçı ,Sıva , Boya, Dekorasyon , Duvar Kağıdı, Asmatavan , Gergi tavan gibi aklınıza gelebilecek dekorasyon ile ilgili tüm sorunlarınızda Mehmet Duyar olarak duyar dekorasyon olarak hizmetinizdeyiz.
Bizi aramanız yeterli
0 532 551 71 77

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top