Bahçelievler Dekorasyon

     Bahçelievler Dekorasyon Tekirdağ merkezde 2000 yılında faaliyete geçmiş olup 3 boyutlu dekorasyon alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Amacımız sonsuz ürün seçenekleri ve üstün hizmet anlayışı ile sorunsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Sitemiz yazılardan çok fotoğrafresim ve görsel öğelerden oluşmaktadır.
    Ürünlerimiz istenilen zemine 3 boyutlu fotoğrafların veya resimlerin solventsiz ve polimer (doğal) bazlı ürünler ile özel karışım kullanılarak hazırlanır. Ses, ısı ve su yalıtımına yardımcı olur. Antibakteriyeldir. Sağlık bakımından hiç bir zararı bulunmamaktadır.
     Düz beton, şap, kalebodur, mermer, ahşap, marley ve cam zemin üzerlerinde oda, salon, antre, banyo, wc, mutfak, balkon, çocuk odası, apartman girişleri, merdivenler her türlü ev ve işyerine istenilen şekilde özellikle sizin seçtiğiniz fotoğraflardan oluşan 3 boyutlu dekor ürünüdür. m² ve metre tül üzerinden hesaplanır. Zeminin genel durumuna göre fiyatlarda değişiklik olabilir.

Bahçelievler Dekorasyon
    Dünyada ve Türkiye'de hızla yayılan yeni trend, modern, eşsiz görsellikler içeren sonsuz renk seçenekleri ile ayaklarınız altına serilen gözbebeğiniz kadar değerli mekanlarınıza ev ve işyerlerinize kısaca üstün teknoloji ile sizlere sunulan benzersiz bir dekorasyon harikasıdır.
Neden Polimerik Zemin Kaplama
 

    ANTİBAKTERİYALDİR.sağlıklı ve uzun ömürlüdür,aşınma,çizilme ve kırılmalara karşı dayanıkldır.bebek ve çocukların sağlığına hiç bir etkisi yoktur,temizliği kolaydır..doğal reçinelerden elde edilmiş olup solvent içermemektedir.ısı ses ve su yalıtımı sağlamaktadır.güneşten etkilenmez ve herhangi bir tadilat gerektirmez..
Kullanım Alanları
    Evinizin ve işyerinizin; banyosunda, balkonunda, mutfağında, oturma, yatak, misafir ve çocuk odalarında, salonda, apartman giriş, merdiven ve koridorlarda dahası özel okullar, kreşler, alışveriş merkezleri, hoteller, lokanta ve resturantlar, cafe bar ve eğlence mekanlarında, bay ve bayan kuaförlerinde, muaynehaneler ve uygun gördüğünüz heryerde rahatlıkla kullanabilirsiniz...

Teknik Bilgi

     Dünyada ve Türkiye'de hızla yayılan yeni trend, modern, eşsiz görsellikler içeren sonsuz renk seçenekleri ile ayaklarınız altına serilen gözbebeğiniz kadar değerli mekanlarınıza ev ve işyerlerinize kısaca üstün teknoloji ile sizlere sunulan benzersiz bir dekorasyon harikasıdır.
     1. Aşama Gerek fotoğraf(resim) siteleri, gerekse kataloglardan beğendiğiniz veya kendi çektiğiniz resimleri özel süzgeçlerden geçirip, 3D üstün teknikler ile hazırlanıp istenilen zemine (banyo, mutfak, oda, salon v.s.) uzman ekipler tarafından monte edilir.
     2.Aşama İstenilen yere monte edilen 3 boyutlu fotoğrafların sağlık bakımından hiçbir zararı olmayan özel karışım şeffaf solventsiz polimer bazlı kimyasallar yine sizlerin belirleyeceği kalınlıkta (1mm, 2mm, 3mm) dökülür. Aynı zamanda ses, ısı ve su yalıtımı sağlanmış olur. Antibakteriyeldir. Temizliği çok kolaydır. Darbelerden etkilenmez, kaymaz ve deforme olmaz. Cam şeffaflığı sağlar.

Bahçelievler Dekorasyon 2000 yılında bahçelievlerde  kurularak ticaret hayatına merhaba demiştir.
Modern ve klasik mobilyada değerli müşterilerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap veren firmamız bugüne kadar yaptığı işlerde en iyi referansı sağlamıştır.
Üretici firma olmanın vermiş olduğu avantajla müşterilerimizin dilediği mobilyayı renk, ölçü ve tasarım gibi standartları gözetmeksizin evlerine göre imal edip montajını sağlamıştır.
Bahçelievler Dekorasyon olarak siz değerli müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerimiz;
Dekorasyon ve Tadilat için Doğru Yerdesiniz.
 İstanbul Bahçelievler  05426465400  bahcelievlerdekorasyon@gmail.com  Hafta içi saat:08:00 - 19:00 Cumartesi Saat: 09:00 - 19:00 Pazar



































Next
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top